Første forsøg – Velkommen til min side

Som du måske har opdaget, er denne side ikke længere en side for smykker og ure. I sommeren 2013 valgte min kæreste og jeg at starte vores eget mærke. Vi kunne se en stigende tendens i trenden for de såkaldte nato-ure, og vi ville med på bølgen. Til dette ur fik vi designet og fremstillet nogle matchende armbånd, der i mange måneder fremad blev en succes.

Jeg har dog taget beslutningen om, at det ikke er det, jeg vil fortsætte med at bruge min tid og energi på. Jeg har et mere konkret mål, som jeg har haft siden jeg var (tror jeg nok) 12 år gammel. Før jeg fyldte 12, har mit karrieremål været i den judiriske afdeling som advokat. Jeg havde indtrykket af, at det var her, de største penge kunne høstes. Jeg overså dog én lille detalje.. Det var slet ikke interessant for mig. Og det er dér, man skal stoppe op og sige, at man ikke skal spilde mange timer i døgnet hver eneste dag i sit arbejdsliv på noget, man ikke finder interessant, bare fordi man kan leve godt de resterende timer i døgnet. Jeg vidste dog med det samme, hvad det var, jeg så ville med mit liv.

Det der interesserede mig var finansverdenen.. og det var alt i finansverdenen. Det at kunne tjene enorme mængder penge på meget kort tid, og det kun er de bedste, der overlever, gjorde mig afhængig fra starten. Det er en verden, hvor man kan have 1000 forskellige tilgange og stadig få succes, hvis man arbejder 100% for det. Og så er der volatiliteten og risikoen, der sætter adrenalinen igang. Med næsten alle andre jobs tjener man kun det, man arbejder for. Der er et absolut forhold mellem den mængde timer, man putter i det, og den mængde penge man kommer i lommen. I finansverdenen er det anderledes: Der er et inverst forhold mellem mængden af timer og mængden af indtjening, hvilket gør et job i finansverdenen til det potentielt bedst betalte job i verden.

Af disse grunde valgte jeg, at jeg ikke ville være smykkesælger længere. Jeg brugte mange timer i døgnet, som jeg kunne bruge på at fokusere på min karriere. Det har selvfølgelig givet mig en enorm mængde erfaring inden for entreprenørskab, og jeg har fået kontakt til en del mennesker. Det har altså været et succesfuldt kapitel i min bog.

Men jeg vil fokusere på det overordnede billede. Derfor startede jeg i stedet hjemmesiden InvestEd, hvor jeg som vision ville lære danskerne om finans og investering. Jeg kommer via InvestEd ud med min egen viden, og jeg har på kort tid skabt Danmarks største finansielle ordbog, med nu mere end 300 begreber. Mit mål er at nå over 2000 begreber inden 2015. InvestEd er blevet fremhævet i diverse aviser, og det har klart også fremskudt processen i at eksponere siden. Til dagligt trader jeg kortsigtet på det amerikanske aktiemarkedet, primært i små small cap virksomheder, hvor de store udsving kan forekomme. Det vil jeg blogge en del om. Derudover læser jeg HA, erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet, hvor jeg er på mit 3. semester.

Min kærestes passion er stadig smykker og mode, og derfor har vi startet hendes eget mærke, Julie Abelstedt. Gå ind og tjek det ud, hvis du ikke allerede har set det.

Formålet med denne blog er sådan set at dele min personlige udvikling både i min professionelle karriere og mit personlige liv.

 

Velkommen til bloggen!

2 Comments

Hvad synes du? Smid en kommentar her. Det skader ikke!