Anbefalet bog: Soros on Soros

Anbefalet bog soros on soros

Her kommer en bog, som jeg stærkt anbefaler at læse. Nemlig Soros on Soros, der handler om den (nogen ville sige) kyniske trader og politisk aktivistiske milliardær, George Soros. Bogen Soros on Soros er en bog, jeg anbefaler, ikke bare til de med interesse for finans og investering men også til de med interesse for historie i særdeleshed østeuropa, hvor Soros har haft stor deltagelse med sine velgørenhedsfonde og sit politiske engagement. Derudover er Soros også et filosofisk geni, hvor folk med stor interesse for filosofi også kan være med.

Denne bog er konstrueret ud fra en række interviews med George Soros og er delt op i tre dele. Den første del handler om hans investering og trading. Han taler om sin familiehistorie, investeringsfilosofier og teorier, hans tidligere liv som analytiker på Wall Street og hans investeringsfond, Quantum Fund. Han taler om, hvordan hans teorier var relateret til hans virkelige investering, specielt på det japanske og mexicanske aktiemarked samt den britiske pund, hvilket jeg personligt synes var rigtig interessant at læse om.

Den anden del handler om hans interesse for politik. Han taler om filantropi, Europapolitik, diplomati og åbne samfund. Den tredje del af bogen handler om hans filosofiske side, hvor han taler om sine personlige skriverier.

Denne bog var særdeles interessant, fordi den handler om hedgefonde, dengang de startede og ikke blev overdøset af Wall Street. Men da bogen i sig selv handler om George Soros som person og ikke som investor, indeholder den en del om politik og filosofi. De fleste folk vil nok være mere interesserede i hans investeringsliv.

Det vigtigste man kan trække ud fra denne bog er, at det er vigtigt at have markedsfilosofier. Det skubber dig flere kilometer frem på finansmarkedet. Men det vil du selv finde meget mere ud af, når du læser denne bog.

Hvad synes du? Smid en kommentar her. Det skader ikke!