Finansadfærd og en update på CANF

finansadfærd

Ovenstående billede minder mig utroligt meget om aktiemarkedet lige nu, og hvordan de “nye spillere på markedet” influerer hinanden. Den forøgede volumen de seneste 5 år samt det hastige bullmarked får mig til at tro, at der er stor grund til at være bange for at være lang på markedet. Kald mig contrarian/bear eller hvad du vil, ovenstående billede tegner meget godt i mine øjne.

Mit sidste indlæg handlede om aktien CANF, Can-Fite Biopharma, hvor jeg hævdede, at aktien ville styrtdykke inden for kort tid (hurtigt link til indlægget her). Jeg må indrømme, at der findes flere definitioner/fortolkninger af ordet “styrtdykke”, og min timing om “næste uge” var lige nogle dage for tidlig, men det er tydeligt for enhver, at ingen bulls har tjent penge siden mit sidste indlæg. Her er den daglige graf:

canf-daglige-graf

Mit næste kursmål: 2,50-2,75 dollars. Jeg mener stadig, at der er et uundgåeligt styrt på vej. Jeg er ikke kort CANF.

Hvad synes du? Smid en kommentar her. Det skader ikke!