Nedenfor er facts om mig.

 • Fødselsdato18. oktober, 1994
 • KønMand
 • NationalitetDansk
 • StatusI forhold
 • Telefon+45 60 11 69 33
 • Hjemmesidewww.invested.dk
 • SprogDansk, engelsk, spansk, tysk

Arbejde og uddannelse

Jeg læser Economics and Business Administration (HA) med linje International Business på mit 6. semester på Syddansk Universitet.
Siden en alder af 12 da jeg købte mine første investeringsbøger af Benjamin Graham, har jeg haft en stærk passion for de finansielle markeder, og jeg har igennem årene brugt utroligt meget tid på at administrere mine egne investeringer via langsigtet value investing (med en miks af growth investing og trend following) samt momentum daytrading. Jeg har på samme tid drevet nogle forskellige virksomheder, og jeg er lige nu partner i ringvirksomheden Abelstedt, hvor jeg har ansvaret for de tekniske og økonomiske aspekter af forretningen. Samtidig driver jeg min egen informerende finansielle hjemmeside, InvestEd, hvor jeg bidrager med finansielt og uddannende indhold til mine læsere, som består af over 16.000 besøg om måneden. På siden har jeg skabt Danmarks største ordbog for finansielle begreber med over 1000 termer.

 1. InvestEdGrundlægger · 2014 – stadig aktiv
 2. Trader & InvestorSep 2014 – stadig aktiv
 3. AbelstedtMedstifter · 2014 – stadig aktiv
 4. Syddansk UniversitetHA, erhvervsøkonomi · 2013 – stadig aktiv
 5. Oliver Eggertsen JewelryMedstifter · 2013 – 2014
 6. Tietgen Business CollegeHHX, International Økonomi · 2010 – 2013

Teknisk erfaring

Jeg har en stor interesse i at blande kvalitative metoder med kvantitativ finans. Dette har i større grad været i forbindelse af min trading via statistiske metoder, hvor jeg på det seneste er begyndt at arbejde i automatisering af handelsbeslutninger via algoritmiske løsninger i diverse programmer.
Jeg har en del erfaring i Microsoft Office pakken, inklusiv databaseprogrammet Access. Jeg har gennemført en 3-måneders IT-eksamen på Syddansk Universitet i programmerne Word, Excel og Access. Derudover har jeg noget erfaring i Photoshop i forbindelse med design af markedsføringsmateriale og grafisk materiale til diverse hjemmesider. Jeg har også en del erfaring med søgemaskineoptimering (SEO), som jeg har arbejdet med hos diverse virksomheder, inklusiv konstruktion af hjemmeside.

Microsoft Office inkl. Access
10/10
HTML, PHP, CSS mm.
5/10
Photoshop
8/10
SEO
8/10
SPSS
5/10
Maple, Wordmat, Megastat mm.
7/10